Szolgáltatásaink

Helyileg Balatonlellén lehet átvenni a csónakokat és a vendéghorgászat helyszíne is ez. Az átvételi pont pontos címe: 8638 Balatonlelle Gyöngyvirág köz 3.  Igény esetén ettől a ponttól 3-3 km-re elvisszük a csónakot a vízen. Foglaláshoz telefonos előjelentkezés szükséges. Kimondottan a Balatonra tervezett evezős csónakokkal dolgozunk, melyek 4 méter hosszúak, motorizálhatóak, de a bérléshez nem jár csónakmotor. A csónakokat minden esetben a hajózási szabályzatban rögzített, kötelező felszereléssel adjuk át a bérlőnek. A bérlőnek egy szerződést kell aláírni a csónak kibérlésekor, ez a törvényesség miatt szükséges. 

Egyenlőre két csónak áll rendelkezésünkre Csér és Vöcsök névre keresztelve.

Vendéghorgászat

Csónak bérlés


Vendéghorgászat, Horgászat vezetés

Szakmai segítség a halfogás esélyeinek növelésére.


    • A Balaton Közép-Európai legnagyobb tava, területe 600 km2. Éppen ezért  helyismeret nélkül nehéz megtalálni azokat a részeket ahol igazán eredményesek lehetünk. A Balaton aljzata iszapos és csak nagyon kevés helyen található  akadó vagy törés. De erre vagyunk mi: Kiskorunk óta horgásszuk a vizet, és bár még csak nemrég értük el a felnőttkort, elég nagy tapasztalattal rendelkezünk, ismerjük és szeretjük a Balatont, ezért aztán nagyban hozzá tudunk járulni a horgászat sikerességéhez!


 Csónakbérlés

Kimondottan Balatoni csónakok, horgászati és szabadidős sportra


  • Sokan szeretnek a Balatonon horgászni a kivételes szépsége és gazdag halállománya miatt. Azonban sokszor nehézséget okoz az, hogy a sporttársak csónak hiányában csak partról tudnak hódolni szenvedélyüknek. Erre kínálunk mi megoldást, hiszen tőlünk bérelhettek csónakot, akár pár órás, akár több napos horgászathoz is.

Tel.: +36-20-779-67-37
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!